UK Watch Forum banner
21 - 40 of 1,069 Posts
W takim razie powinien do cholery mniej jeść!!!

Wszystko to waga podróżująca z prędkością zniszczyłaby Izbę Gmin
:o
;)
:D

......................................
IPB Image
Przepraszam Griff, miałem na myśli duży jako wysoki, a nie szeroki, co nim nie jest
:ph34r:
Nie ma problemu....................po prostu wyjmij przedni fotel, a on może jechać z tyłu

Czy on jest wyższy niż 6 2??

W takim razie powinien do cholery mniej jeść!!!

Cała ta waga poruszająca się z prędkością zniszczyłaby Izbę Gmin
;)

......................................
IPB Image
Przepraszam Griff, miałem na myśli duży jako wysoki, a nie szeroki, co nim nie jest
:ph34r:
Spoko....................po prostu wyjmij przednie siedzenie, a on może prowadzić z tyłu

Czy on jest wyższy niż 6 2??
Nie jestem pewien, ale boli mnie szyja, kiedy z nim rozmawiam
:cry2:
:lol:
:lol:

Nie z taką prędkością, jaką jedziesz, kolego!!!
:P

Mam nadzieję, że podoba Ci się Manchester.

Nie mam nic przeciwko spotkaniu z członkami ;)

Nie może już wiele McLarenów F1 pozostać

Widziałem tylko jeden, to było na M11, ale chłopie, jak szybko jechał

Cholernie dobry samochód, ale ile byłyby warte za 2 lata, biorąc pod uwagę sytuację w Roverze!!??
:huh:

Widziałem tylko jeden, to było na M11, ale chłopie, jechał szybko
Mają 3 prędkości:-

szybko

bardzo szybko

i..............dzień dobry sędzio!!
:P

Ale najlepszym samochodem na świecie jest bez wątpienia Bugatti 16.4 Veyron. Ludzie przede mną pisali, jak chcieliby McLarena F1, cóż, gdybyś wystartował Bugatti i McLarena w wyścigu na ćwierć mili, mógłbyś pozwolić McLarenowi osiągnąć 190 km/h, zanim Bugatti w ogóle wystartuje, a Bugatti i tak osiągnęłoby 320 km/h, zanim McLaren by tam dotarł. TAK szybko i dobrze jest zrobiony!

Ten Gemballa jest po prostu wspaniały
:)

Rozumiem Twój punkt widzenia w sprawie Veyrona... Chyba przegapiłem 1 odcinek ostatniego sezonu 'Top Gear', tak, to był odcinek z testem drogowym Veyrona
:(

Nie zrozumcie mnie źle - moim ulubionym realistycznym samochodem, który kiedyś będę miał, byłoby 996.

Ale gdybym mógł mieć samochód do zabawy (nie do użytku w Wielkiej Brytanii), to musiałby być ;)

IPB Image

Zmęczyło mnie czekanie, aż stanę się wystarczająco bogaty, żeby kupić espadę, więc zrobiłem to zamiast:-

IPB Image
O.K. prawdziwa okazja, wygląda teraz trochę przestarzale, ale wciąż robią oszałamiające wrażenie "na żywo" dla tych, którzy podziwiają samochody z lat 60-tych i 70-tych

supercars. I fragment w teście drogowym o oglądaniu 911, które zaczyna wpadać w poślizg przy 140 mph na śliskiej niemieckiej

autostradzie, podczas gdy był śledzony przez rodzinny samochód "Espada", który był niezachwiany, jakoś do mnie przemówił!

IPB Image

Zmęczyło mnie czekanie, aż stanę się wystarczająco bogaty, żeby kupić espadę, więc zrobiłem to zamiast:-

IPB Image
O.K. prawdziwa okazja, wygląda teraz trochę przestarzałe, ale wciąż zapierają dech w piersiach "na żywo" dla tych, którzy podziwiają supersamochody z lat 60-tych i 70-tych. I fragment w teście drogowym o oglądaniu 911 zaczynającego wchodzić w poślizg przy 140 milach na godzinę na śliskiej niemieckiej autostradzie, podczas gdy był śledzony przez rodzinny samochód "Espada", który był niewzruszony, jakoś do mnie przemówił!
IPB Image

IPB Image
O.K. prawdziwa okazja, wygląda teraz trochę przestarzałe, ale wciąż są oszałamiające "na żywo" dla tych, którzy podziwiają supersamochody z lat 60-tych i 70-tych. I fragment w teście drogowym o obserwowaniu 911, który zaczyna wchodzić w poślizg przy 140 mph na śliskiej niemieckiej autostradzie, podczas gdy był śledzony przez rodzinny samochód "Espada", który był niezachwiany, jakoś do mnie przemówił!
IPB Image

21 - 40 of 1,069 Posts